COOL&ME®

COOL & ME® egy rendkívül fejlett hűtőrendszer. A rendszert úgy tervezték, hogy javítsa a talpbetét légáramlását, és szabályozza a hőmérsékletet és a kényelmet. Az egyedülálló hatszögletű mikrocsatorna felépítés miatt az izzadságcseppek folyamatosan elszállnak a lábadtól, párologtatva és tartva a lábad szárazon. Ugyanakkor a friss levegő könnyen átjuthat a talpbetéten. COOL & ME® megakadályozza a lábad felmelegedését és izzadtságát, hogy növelje az általános kényelmet cipő viselésekor.

Bővebben

POWERBREEZE®

PowerBreeze® a mi csúcstechnológiájú, lélegző szövetünk, amelyet sokban használnak Airtox Termékek. A COOL & ME-vel ellentétben® rendszer, PowerBreeze® a cipő felső részén használják, hogy állandó légáramot biztosítsanak. Ez a mikroszövet elősegíti az izzadság kezelését és a száraz érzés fenntartását a cipő viselésekor. PowerBreeze® kitűnő légáteresztő képességet biztosít, és az igazi frissesség érzetét hagyja minden alkalommal, amikor hordja Airtox.

Bővebben

WHITELAYER®

WHITELAYER® nem kevesebb, mint egy globális szenzáció, és benne használják Airtox először a biztonsági cipőiparban. Ez az egyedülálló, nem fémből készült nemezelt anyag forradalmian újítja a biztonsági lábbeli perforációját. Rendkívül erős, könnyű, puha és rendkívül rugalmas szál, amelynek nincs valódi versenye a piacon. WHITELAYER® eredetileg az USA-ban az amerikai hadsereg behatolásgátló viseletére fejlesztették ki. Azóta, WHITELAYER® tovább fejlesztették kizárólag a Airtox az iparágak perforációgátló réteggé alakulnak, amely a legerősebb a maga nemében.

Rendkívül magas szintű védelmet nyújt a lábad számára minden környezetben. WHITELAYER® mozgásszabadságot és kiváló kényelmet nyújt. Olyan technológiák segítségével, mint pl WHITELAYER® , Airtox képes volt áthidalni a különbséget a rendszeres edzők és a biztonsági cipők között!

Bővebben

AQUA-CELL®

AQUA-CELL® a mi egy egyfajta kétkomponensű membránunk, amely készíti AIRTOX biztonsági cipő 100% vízálló. Tökéletesen működik a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is, védelmet nyújtva az esőtől és a nedves munkaviszonyoktól. Az AQUA-CELL® a membrán szintén lélegző. Ennek eredményeként AQUA-CELL® a lábad mindig szárazak és frissek.

Bővebben