AQUA-CELL®

Aqua-CellA ® kétkomponensű membrán kiváló légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, és 100%-ban vízálló. Val vel Aqua-Cell®, lábai szárazak és frissek maradnak.

COOL&ME®

Cool&Me® egy speciális Airtox talpbetét műszaki jellemzője. A rendszert úgy tervezték, hogy szabályozza a hőmérsékletet és szállítsa a nedvességet. A rendszer egyedülálló hatszögletű mikrocsatornás felépítésének köszönhetően az izzadság eltávolodik a lábáról és elpárolog. Cool&Me® segít megelőzni a túlmelegedést és javítja a láb higiéniáját.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® egy high-tech textilrendszer, amely jó levegőáramlást biztosít a cipő felső részének minden rétegében. A jobb légáteresztő képességnek köszönhetően valószínűleg szárazabb és frissebb lesz a lábad egész nap.

Sztiroszoft®

A StyroSoft® egy egyedülálló lengéscsillapító technológia, amelyet az Airtox szakértői egység fejlesztett ki. LAB 32. A StyroSoft® talp puha és pattogós. A StyroSoft® akár 64%-os visszapattanó hatással rendelkezik. Az eredmény kiemelkedő járási kényelem.

WHITELAYER®

A világ legkönnyebb és legrugalmasabb behatolásgátló rétege biztonsági cipőkhöz! Whitelayer® rendkívül rugalmas és mindössze 32 súlyú grams. 55%-kal könnyebb a többi textil áthatolásgátló réteghez képest. Az anyag nedvszívó is.