AQUA-CELL®

Aqua-Cell® a mi egy egyfajta kétkomponensű membránunk, amely készíti Airtox biztonsági cipő 100% vízálló. Tökéletesen működik a legszélsőségesebb időjárási körülmények között is, védelmet nyújtva az esőtől és a nedves munkaviszonyoktól. Az Aqua-Cell® a membrán szintén lélegző. Ennek eredményeként Aqua-Cell®  a lábad mindig szárazak és frissek.

 

Tovább

COOL&ME®

Cool&Me® egy rendkívül fejlett hűtőrendszer. A rendszert úgy tervezték, hogy javítsa a talpbetét légkeringését, valamint szabályozza a hőmérsékletet és a kényelmet. Az egyedülálló hatszögletű mikrocsatorna-felépítésnek köszönhetően az izzadságcseppek folyamatosan szállulnak el a lábad elől, párásítva és szárazon tartva a lábadat. Ugyanakkor a friss levegő könnyen átjuthat a talpbetéten. Cool&Me® megakadályozza a lábad felmelegedését és izzadtságát, hogy növelje az általános kényelmet cipő viselésekor.

Tovább

POWERBREEZE®

PowerBreeze® a mi csúcstechnológiájú, lélegző szövetünk, amelyet sokban használnak Airtox Termékek. Szemben a Cool&Me® rendszer, PowerBreeze® a cipő felső részén használják, hogy állandó légáramot biztosítsanak. Ez a mikroszövet elősegíti az izzadság kezelését és a száraz érzés fenntartását a cipő viselésekor. PowerBreeze® kitűnő légáteresztő képességet biztosít, és az igazi frissesség érzetét hagyja minden alkalommal, amikor hordja Airtox.

Tovább

Sztiroszoft®

Ultrasoft lengéscsillapító technológia középtalpokhoz. Párnázás, energiavisszaadás és rugalmasság egyszerre. Sokkal puhább, mint a hagyományos EVA anyag.

WHITELAYER®

Whitelayer® nem kevesebb, mint egy globális szenzáció, és benne használják Airtox először a biztonsági cipőiparban. Ez az egyedülálló, nem fémből készült nemezelt anyag forradalmian újítja a biztonsági lábbeli perforációját. Rendkívül erős, könnyű, puha és rendkívül rugalmas szál, amelynek nincs valódi versenye a piacon.

Rendkívül magas szintű védelmet nyújt a lábad számára minden környezetben. Whitelayer® mozgásszabadságot és kiváló kényelmet nyújt. Olyan technológiák segítségével, mint pl Whitelayer® , Airtox képes volt áthidalni a különbséget a rendszeres edzők és a biztonsági cipők között!

Tovább