AQUA-CELL®

Aqua-Cell® egy kétkomponensű membrán kiváló légáteresztő tulajdonságokkal, és 100%-ban vízálló. Val vel Aqua-Cell®, a lábad szárazon és frissen marad.

COOL&ME®

Cool&Me® egy speciális Airtox talpbetét műszaki jellemzője. A rendszert úgy tervezték, hogy szabályozza a hőmérsékletet és szállítsa a nedvességet. A rendszer egyedülálló hatszögletű mikrocsatornás felépítésének köszönhetően az izzadság eltávolodik a lábáról és elpárolog. Cool&Me® segít megelőzni a túlmelegedést és javítja a láb higiéniáját.

POWERBREEZE®

PowerBreeze® egy high-tech textilrendszer, amely jó levegőáramlást biztosít a cipő felső részének minden rétegében. A jobb légáteresztő képességnek köszönhetően valószínűleg szárazabb és frissebb lesz a lábad egész nap.

Sztiroszoft®

Sztiroszoft® az Airtox szakértői egysége által kifejlesztett egyedülálló lengéscsillapító technológia, LAB 32. StyroSoft® a talpa puha és pattogó. StyroSoft® akár 64%-os visszapattanó hatása is van. Az eredmény kiemelkedő járási kényelem.

WHITELAYER®

A világ legkönnyebb és legrugalmasabb behatolásgátló rétege biztonsági cipőkhöz! Whitelayer® rendkívül rugalmas és mindössze 32 súlyú grams. 55%-kal könnyebb a többi textil áthatolásgátló réteghez képest. Az anyag nedvszívó is.