AIRTOX TX3 biztonsági cipő

TransAm

Teljes biztonság, páratlan kényelmet nyújt

A rendkívül fejlett Airtox a TX3 stílust számos jellemzi super features, mint például a forradalmi behatolásgátló réteg: Whitelayer® - erős, mint acél, és puha, mint konyharuha. Val vel Whitelayer®, Airtox kifejlesztett egy úttörő technológiát, amely különbözteti meg a TX3-et a piacon található összes többi biztonsági cipőtől, amelyet ma ismerhet.


Airtox ezen felül a felső anyagot is továbbfejlesztette egy új és fejlett mikroszálas anyaghoz. Ez az anyag könnyű, légáteresztő és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a stílus jobban illeszkedik, és egy saját osztály. Mérnökeinknek sikerült létrehozniuk egy széles, sportos és sportruházatot, amely a cipőt kesztyűhöz hasonlítja.


Whitelayer® együtt Airtox Az AIR-system 3.0 az TX3 biztonsági cipőt olyan mértékben rugalmassá teszi, amellyel csak néhány jó cipő ismeri.


Egyszínű változatban kapható: zöld (a különböző színkombinációkkal kapcsolatban lásd TX1 és a TX2, a drótkötéses változathoz nézze meg TX11, TX22, TX33, midcut boot verzió esetén - ellenőrizze TX66).


Koppenhágában tervezték és gyártották. Brazíliában varrva, Németországban összeszerelve.


ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Teljes biztonság, páratlan kényelmet nyújt

A rendkívül fejlett Airtox a TX3 stílust számos jellemzi super features, mint például a forradalmi behatolásgátló réteg: Whitelayer® - erős, mint acél, és puha, mint egy ...

Super Features:
tulajdonságok:
  • Könnyű Nanotech mikroszálas felsőrész
  • NEO acél könnyű orrfedél
  • TPU tiszta, nagy teljesítményű talp
  • Széles nordic fazon
  • Olaj-, sav- és üzemanyag-ellenálló talp
  • A talp hőálló 150 ° C-ig
Méret:

39-48

További termékek ebben range