AIRTOX TX11 biztonsági cipő

TransAm

Teljes biztonság, páratlan kényelmet nyújt

A rendkívül fejlett Airtox a TX11 stílust számos jellemzi super features, mint például a forradalmi behatolásgátló réteg: Whitelayer® - erős, mint acél, és puha, mint konyharuha. Val vel Whitelayer®, Airtox kifejlesztett egy úttörő technológiát, amely különbözteti meg a TX11-et a piacon található összes többi biztonsági cipőtől, amelyet ma ismerhet.


Airtox ezen felül a felső anyagot is továbbfejlesztette egy új és fejlett mikroszálas anyaghoz. Ez az anyag könnyű, légáteresztő és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a stílus jobban illeszkedik, és egy saját osztály. Mérnökeinknek sikerült létrehozniuk egy széles, sportos és sportruházatot, amely a cipőt kesztyűhöz hasonlítja.


Whitelayer® együtt Airtox Az AIR-system 3.0 az TX11 biztonsági cipőt olyan mértékben rugalmassá teszi, amellyel csak néhány jó cipő ismeri.


A TX11 fel van szerelve az egyszerű be- és kikapcsolással Airtox Pro okos fűzőrendszer.


Egyszínű változatban kapható: fekete (a különböző színkombinációkról lásd TX22, TX33, nézze meg a cipőfűzővel ellátott változatot TX1, TX2 or TX3, midcut boot verzió esetén - ellenőrizze TX66).

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Teljes biztonság, páratlan kényelmet nyújt

A rendkívül fejlett Airtox a TX11 stílust számos jellemzi super features, mint például a forradalmi behatolásgátló réteg: Whitelayer® - erős, mint acél, és puha, mint egy ...

Super Features:
tulajdonságok:
  • AIRTOX PRO okos fűzés
  • NEO acél könnyű orrfedél
  • TPU tiszta, nagy teljesítményű talp
  • Széles skandináv illeszkedés
  • Olaj-, sav- és üzemanyag-ellenálló talp
  • A talp hőálló 150 ° C-ig
Méret:

39-48

További termékek ebben range