AIRTOX FM1 biztonsági cipő

Formula

A AIRTOX FM1 biztonsági cipő

Az FM1 stílus vadonatúj stílus a Airtox munkavédelmi cipő. Ez egy Super Charged könnyű, nagyon lélegző biztonsági cipő.


Ez a stílus kínál Airtoxikonikus körömvédő: WHITELAYER®. Ezt az anyagot eredetileg az Egyesült Államokban fejlesztették ki, mint egy speciális projektet az amerikai elit katonák, a Navy Seals számára, akiknek rendkívül könnyű és rugalmas golyóálló mellényre volt szükségük. WHITELAYER® rendkívül rugalmas és ugyanakkor erősebb, mint az acél. Az integrált WHITELAYER® Az FM1 körömvédője csak 32 tömegű grams, és így 55% -kal könnyebb a többi textil körömvédő anyaghoz képest. További bónuszként az anyag rendkívül rugalmas, lélegző és nedvességszabályozó.


Az FM1 rendkívül magas szintű kényelmet kínál, nagyon csúszás- és hőálló 300 ° C-ig. A felső részét a PowerBreeze® légáramlási rendszer, amely elősegíti a hatékony légáteresztést és fokozott légáramlást a cipőben. A stílus fémmentes, nagyon lélegző és csak azokban a területeken ajánlott, amelyek nem igényelnek vízállóságot. Közepes igény.


ESD
EN ISO 20345 S1-P SRC ESD

A AIRTOX FM1 biztonsági cipő

Az FM1 stílus vadonatúj stílus a Airtox munkavédelmi cipő. Ez egy Super Charged könnyű, nagyon lélegző biztonsági cipő.


Ez a stílus kínál Airtoxikonikus körömvédő: WHITELAYER®. Ezt az anyagot eredetileg az Egyesült Államokban fejlesztették ki, mint egy speciális ...

Super Features:
tulajdonságok:
  • TPA-Plast könnyű lábfej
  • Széles skandináv illeszkedés
  • EVA fejlett felfüggesztési középtalp
  • Olaj-, sav- és üzemanyag-ellenálló talp
  • Hőálló 300 ° C-os NRT gumi talp
Méret:

39-47