AIRTOX-X-Han Kjøbenhavn biztonsági cipő

AIRTOX-X-Han Kjøbenhavn

Divatos fúzió a divat és a biztonság szempontjából

A rendkívül fejlett Airtox-X-Han Kjøbenhavn biztonsági cipőt számos jellemzi super features, mint például a forradalmi behatolásgátló réteg: Whitelayer® - erős, mint acél, és puha, mint konyharuha. Val vel Whitelayer®, Airtox úttörő technológiát hozott létre, amely meghatározza Airtox-X-Han Kjøbenhavn biztonsági cipő, kivéve a piacon megtalálható egyéb biztonsági cipőket, amelyeket ma ismerhet.


Airtox ezen felül a felső anyagot is továbbfejlesztette egy új és fejlett mikroszálas anyaghoz. Ez az anyag könnyű, légáteresztő és víztaszító tulajdonságokkal rendelkezik. Ez a stílus jobban illeszkedik, és egy saját osztály. Mérnökeinknek sikerült létrehozniuk egy széles, sportos és sportruházatot, amely a cipőt kesztyűhöz hasonlítja.


Whitelayer® együtt Airtox Az AIR-3.0 XNUMX rendszer készíti a Airtox-X-Han Kjøbenhavn biztonsági cipő, amely bizonyos mértékben rugalmas, csak néhány jó cipőből ismert.


Egyszínű változatban kapható: fekete

 

ESD
EN ISO 20345 S3 SRC

Divatos fúzió a divat és a biztonság szempontjából

A rendkívül fejlett Airtox-X-Han Kjøbenhavn biztonsági cipőt számos jellemzi super features, mint például a forradalmi behatolásgátló réteg: Whitelayer® - erős, mint acél, és puha, mint konyharuha. Val vel Whitelayer®, Airtox úttörő technológiát hozott létre, amely meghatározza Airtox-X-Han ...

Super Features:
tulajdonságok:
  • NEO acél könnyű orrfedél
  • TPU tiszta, nagy teljesítményű talp
  • Széles skandináv illeszkedés
  • Olaj-, sav- és üzemanyag-ellenálló talp
  • A talp hőálló 150 ° C-ig
Méret:

37-46