A AIRTOX vállalat

 

airtox-a cég

 


AIRTOX® - az epikus dán biztonsági cipő, tele a holnap technológiáival. Kiváló kényelmet és láthatatlan könnyedséget nyújt a professzionális piacon. Innovatív dán cipőgyártóként nem engedünk kompromisszumot!

At Airtox, a cipőinket a leginnovatívabb és úttörő technológiákkal látjuk el, amelyeket a biztonsági cipőiparban valaha láttak. Cipőnk védő talpvédőket, kivételes csúszásállóságot és a piacon a legkisebb behatolásgátló rétegeket tartalmaz. Biztonsági cipőink elektrosztatikus szétszóródó talppal (ESD) és ütéscsillapító talpbetétekkel rendelkeznek, amelyek hűtőhatással rendelkeznek. Airtox A biztonsági cipő szuper könnyű és rugalmas középtalppal és rendkívül kényelmes talppal rendelkezik. Ezen túlmenően, Airtox A biztonsági cipők vízálló és légáteresztő felsőrészét és széles skandináv szabását is használják. Ez csak néhány a jellemzők közül Airtox biztonsági cipő a piac legjobb biztonsági cipője.


Airtox egy áttörő márka biztonsági lábbeli egyenesen ki Dánia.


Csináljuk munkavédelmi cipő val vel kivételes minőség és kényelem, miközben továbbra is elegáns és a divatos egész évben használható.

Jelenleg, Airtox termékeket kizárólag a kiválasztott üzletekben árusítanak Európa. Célunk, hogy kiterjesszük globális lábnyomunkat, és termékeinket a közeljövőben több országban is elérhetővé tegyük, hogy minél több ember élvezze a nagyszerű dániai biztonsági cipőinket.


Jelenleg a következőkre koncentrálunk: fejlesztés és gyártás biztonsági lábbeli és termékeink világszerte nagy mennyiségben történő értékesítése B2B. Nemzetközi célunkon túl a helyi vállalkozások folyamatos támogatásának biztosítása a Airtox, együttműködünk továbbá kis, családközpontú vállalatokkal, akikkel intenzíven együttműködünk sikeres és tartós kapcsolatok kiépítésén. Ezt nagyon értékeljük.

A legenda AIRTOX márka

 

Az arc Airtox A márka jellegzetes, enyhén ragadozó madár. Mi származik? Mit jelent ez? És mi köze van a biztonsági cipők jövőjéhez?A Airtox madarak érkeztek a földre egy távoli bolygóról, a Naprendszerünkön kívül. Nagyon okos, mechanikus lények fejlett intelligenciával.


Megérkeztek a Földre - ismeretlen okból elkezdenek olyan különleges tulajdonságokkal bíró cipőket készíteni, amelyeket a lábbeliiparban még soha nem láttak. Megosztják ezeket a forradalmi termékeket az emberekkel. Nem lehet biztos benne, hogyan lehet velük kapcsolatba lépni, mivel az emberekkel folytatott kommunikáció különböző formákat ölt.


Ironikus módon az egyik leginkább koncentrált fészke Airtox madarak találhatók a koppenhágai repülőtéren. Onnan óriási távolságra haladnak, főleg állományokban, hogy népességüket világszerte elosztsák.


Nem sokat tudunk róluk, de tudjuk, hogy az Airtox a madarak kiszámíthatatlanok, gyorsan fejlődnek, és technológiailag fejlettebbek, mint a Földön. Az általuk megosztott tudás és technológia kényelmesebbé, elegánsabbá és biztonságosabbá teszi életünket.


A történet célja illúzió létrehozása e madárról, aki átveszi az irányítást a madár felett Airtox K + F részleg, amelynek feladata, hogy a legújabb technológiákat a Földre vigye az intergalaktikus féltekétől, lehetővé téve számunkra a legkifinomultabb, legkényelmesebb cipő létrehozását. A legkedveltebb és szinte ebből a világból származó technológiákból készült cipők.

A legjobb biztonsági cipő dán tervezése és fejlesztése

 

AIRTOX kutatási és fejlesztési technológiák


AIRTOX a székhely Szlovéniában található Dánia. Innentől kezdve az összes tervezést, fejlesztést és kutatást végzik. Nagyon sok időt és erőforrást szenteltünk a technológiák kutatására, valamint az anyagok, alkatrészek és új rendszerek tesztelésére.

K + F csapatunk több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik egy biztonsági lábbeli terén, és nyomon követi a teljes fejlesztési folyamatot, az első tervrajztól a végtermékig.Teszteljük termékeinket a legszélsőségesebb környezetben
Garantáljuk minden termékünk megbízhatóságát és minőségét. Versenytársaink nagy részétől eltérően nem teszünk kompromisszumokat. Prioritásunk az ügyfelek elégedettsége.TARTÓS SZERKESZTŐ TECHNOLÓGIAI HASZNÁLATA
Jelenleg van néhány technológia amelyek elérhetők a Airtox cipő választék: Aqua-Cell®, StyroSoft®, Whitelayer®, Cool&Me® és a Powerbreeze®. Ezeket a technológiákat gondosan tervezték by Airtoxa „Lab 32” speciális egység.Mindig gondolkodunk a jövőre

At Airtox proaktívan foglalkozunk a biztonsági lábbeliipar új tendenciáinak kidolgozásával és vizsgálatával. Célunk, hogy innovatív maradjunk és az iparág élvonalában éljünk. Új technológiák, amelyek még nem kerültek bevezetésre Airtox A termékeket teszteljük, és bevezetésük előnyeit megvitatjuk annak biztosítása érdekében AirtoxAz ultra könnyű biztonsági cipő a legfejlettebb a piacon.

Küldetés és jövőkép

 

Küldetés_airtox


Elképzelésünk és általános célunk az, hogy a legegyedibb és leginnovatívabb márkává váljunk az ipari biztonság területén.


E cél elérése érdekében jelenleg a küldetésünk a globális kultúrák ismereteinek és inspirációjának felhasználása. Ezt úgy tesszük, hogy együttműködünk az emberekkel és a vállalatokkal szerte a világon, és felépítünk egy multinacionális környezetet munkahelyünkön. 


A munkafolyamat során a társadalmi felelősségvállalásra és a nagyszerű munkakörülményekre összpontosítunk, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden egyes kollégánk motivációja és elkötelezettsége felgyorsul a tökéletesség felé.


Környezetünk védelmével foglalkozunk, és ügyelünk arra, hogy mind mi, mind beszállítóink elkötelezzük magunkat az összes nemzetközi és helyi környezetvédelmi törvény szigorú betartása mellett.

Karrier AIRTOX

karrier at airtox biztonsági cipő szakkiállítás

 


Karrier a Airtox és társadalmi felelősségvállalás:


Prioritásunk, hogy munkatársaink számára a legjobb munkakörülményeket biztosítsuk. Úgy gondoljuk, hogy kiemelkedően fontos a kényelmes munkaterület létrehozása annak biztosítása érdekében, hogy alkalmazottaink aktívan részt vegyenek vállalkozásunk pozitív fejlődésében. Ezért nyitott, megkülönböztetéstől mentes megközelítést alkalmazunk munkatársaink és munkatársaink felé, és biztosítjuk, hogy a sokszínűség és az önfejlesztés támogatva legyen.


Egy globális magatartási kódexet követünk, amely az etikai és felelősségteljes magatartás számos alapelvéből áll, világszerte. Minden együttműködő beszállítónk számára garantáljuk a következőket: minden munkaviszony megfelel az alapvető igényeknek az ENSZ egyezményei szerint.


Mindig új tehetségeket keresünk, hogy hozzájáruljunk csapatunkhoz. Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy szórakoztató, gyors és innovatív környezetünkben dolgozzon, jelentkezzen és meséljen nekünk önmagáról!