Rólunk | Az Airtox cég

Vikingek eljegyezték

 

airtox-the-company

 

Airtox – az epikus dán biztonsági cipő a holnap technológiáival. Termékeinket itt tervezték és tervezték Copenhagen, – a világ kiválasztott országaiban összeszerelve.

Az Airtox madár legendájaAz Airtox védjegye egy titokzatos űrmadár, „ebből a világból”. Honnan származik, és mi köze van a jövő biztonsági cipőihez?


A hatalmas és titokzatos „űrmadarak” az intergalaktikus féltekén egy távoli bolygóról értek földet. Ők képviselik a jövőt, és az Airtoxicating biztonsági cipőkre összpontosítanak.


Az űrből származó vadon élő madarak gyorsan szövetségre léptek az Airtox fejlesztési részlegével, LAB 32, és azonnal elkezdték beszennyezni az egységet futurisztikus űrtechnológiáikkal. Ez az oka annak, hogy a madarak gyorsan az Airtox biztonsági cipőkben található szürreális technológiák szinonimájává váltak.


Ezen kívül nem sokat tudunk róluk, azon kívül, hogy kiszámíthatatlanok és villámgyorsan képesek átalakulni. Ha szükségesnek találják, minden akadályt áttörnek.

Benne tervezték és tervezték Copenhagen

 

AIRTOX kutatási és fejlesztési technológiák


Az Airtoxnál luxus és rendkívül kényelmes termékeket gyártunk. Folyamatosan kutatunk és kísérletezünk új anyagokkal és fejlett technológiákkal. Innovatív technológiai csapatunk, LAB 32 in Copenhagen, felügyeli a tervezést és a fejlesztést.

Élvonalbeli technikák!

A lehető legtöbb terméket szereljük fel exkluzív super features a jövőről:
Whitelayer®
Sztiroszoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Küldetés

 

Mission_airtox


Az Airtox víziója a biztonsági cipő fogalmának újradefiniálása.


Innovatív, fejlett és jól átgondolt termékeket tervezünk. K+F fejlesztő csapatunk, LAB 32, világszerte szorosan együttműködik professzionális laboratóriumokkal termékeink fejlesztése és optimalizálása érdekében.


A társadalmi felelősségvállalásra és a jó munkakörülményekre összpontosítunk. Előnyben részesítjük környezetünk bemutatását, és minden üzleti partnertől megköveteljük a globális és helyi környezetvédelmi törvények betartását.

 

Munkamorál

 

karrier az airtox biztonsági cipő szakkiállításon


Az Airtoxnál arra törekszünk, hogy munkatársainknak jó munkakörülményeket kínáljunk. Hiszünk abban, hogy munkatársaink nélkülözhetetlenek vállalatunk robbanásszerű folyamatos növekedéséhez. Nyitott és megkülönböztetéstől mentes megközelítést alkalmazunk alkalmazottainkkal szemben, és hangsúlyozzuk, hogy a sokszínűség és az önfejlesztés támogatott.


Globális magatartási kódexet követünk, amely az etikus és felelős magatartás több alapelvéből áll. Minden beszállítónknál megköveteljük, hogy minden munkaviszony megfeleljen az ENSZ Egyezmény szerinti alapvető követelményeknek.