Rólunk | Az Airtox Cégünkről

Vikingek eljegyezték

 

airtox-a cég

 

Airtox - az epikus dán biztonsági cipő a holnap technológiáival. Termékeinket itt tervezték és tervezték Copenhagen, – a világ kiválasztott országaiban összeszerelve.

A legenda a Airtox madárA védjegyfigura a Airtox egy titokzatos űrmadár, „ebből a világból”. Honnan származik, és mi köze van a jövő biztonsági cipőihez?


Az erős és titokzatos „űrmadarak” az intergalaktikus féltekén egy távoli bolygóról értek földet. A jövőt képviselik, és arra összpontosítanak Airtoxvédőcipő.


Az űrből származó vadon élő madarak gyorsan szövetségre léptek Airtoxfejlesztési osztálya, LAB 32, és azonnal elkezdték beszennyezni az egységet futurisztikus űrtechnológiáikkal. Ez az oka annak, hogy a madarak gyorsan a szürreális technológiák szinonimájává váltak Airtox munkavédelmi cipő.


Ezen kívül nem sokat tudunk róluk, azon kívül, hogy kiszámíthatatlanok és villámgyorsan képesek átalakulni. Ha szükségesnek találják, minden akadályt áttörnek.

Benne tervezték és tervezték Copenhagen

 

AIRTOX kutatási és fejlesztési technológiák


At Airtox, luxus és rendkívül kényelmes termékeket gyártunk. Folyamatosan kutatunk és kísérletezünk új anyagokkal és fejlett technológiákkal. Innovatív technológiai csapatunk, LAB 32 in Copenhagen, felügyeli a tervezést és a fejlesztést.

Élvonalbeli technikák!

A lehető legtöbb terméket szereljük fel exkluzív super features a jövőről:
Whitelayer®
Sztiroszoft®
Powerbreeze®
Cool&Me®

Küldetés

 

Küldetés_airtox


AirtoxA cég víziója a biztonsági cipő fogalmának újradefiniálása.


Innovatív, fejlett és jól átgondolt termékeket tervezünk. K+F fejlesztő csapatunk, LAB 32, világszerte szorosan együttműködik professzionális laboratóriumokkal termékeink fejlesztése és optimalizálása érdekében.


A társadalmi felelősségvállalásra és a jó munkakörülményekre összpontosítunk. Előnyben részesítjük környezetünk bemutatását, és minden üzleti partnertől megköveteljük a globális és helyi környezetvédelmi törvények betartását.

 

Munkamorál

 

karrier at airtox biztonsági cipő szakkiállítás


At Airtox, arra törekszünk, hogy munkatársainknak jó munkakörülményeket kínáljunk. Hiszünk abban, hogy munkatársaink nélkülözhetetlenek vállalatunk robbanásszerű folyamatos növekedéséhez. Nyitott és megkülönböztetéstől mentes megközelítést alkalmazunk alkalmazottainkkal szemben, és hangsúlyozzuk, hogy a sokszínűség és az önfejlesztés támogatott.


Globális magatartási kódexet követünk, amely az etikus és felelős magatartás több alapelvéből áll. Minden beszállítónknál megköveteljük, hogy minden munkaviszony megfeleljen az ENSZ Egyezmény szerinti alapvető követelményeknek.